Uppdaterad senast: 05/23 -2019

Hushållsnära tjänster för dig i Ljungby, Växjö och Alvesta med omnejd

BK Service Hb är ett service företag som arbetar med en rad olika hushållsnära tjänster för dig i Hyltebruk och Halmstad med omnejd. Vi erbjuder dig som kund tjänster inom bl a trädgårdsskötsel som gräsklippning, ogräs, bortforsling av trädgårdsavfall mm. På vintern kan vi erbjuda snöskottning av gångar, trottoar utanför huset, garageuppfart och sandning eller saltning av dessa. Vi åtar oss även målningsarbeten som staket, lekstugor och växthus.

Även när ni åker på semester kan ni ta hjälp av våra  tjänster. Vill ni det så tar vi hand om er trädgård genom att vattna blommor, klippa gräset och ser till att det är snyggt när ni kommer hem. 

För att underlätta för er forslar vi dessutom bort trädgårdsavfallet åt er.

Ur vårt perspektiv spelar det ingen roll hur mycket eller lite hjälp ni behöver och vill ha, oavsett hur stort projektet är tar vi gladerligen på oss det. Utifall ni vill veta mer om våra  tjänster är ni välkomna att höra av er till oss så besvarar vi era frågor.

Vi hjälper er med ROT och RUT avdraget

Vår mekaniker är duktig på att reparera bl a EU-mopeder och motorredskap. Vi har renoverade reservdelar till bl a Baotian och Peugeot mopeder. Kan ni ej komma med objektet själva så hämtar vi och lämnar den mot en avgift. Kontakta gärna vår mekaniker på telefon: 070-0322548

Vi köper, reparerar och säljer även elektroniska prylar som datorer, laptop, mobiler (android) och hifi-utrustning.

 

 

 

BK Service Hb ena delägare jobbar som discjockey och har 10 års erfarenhet att spela på/hos olika föreningar och fester samt pubar. Och levererar bra bra blandad musik i olika stilar som Techno-Dance-Hårdrock-Danband-RockNRoll m.m

Ni kan hyra våran DJ till Fester - Discon - Högtider & andra arrangemang.

Han har också ett eget PA-ljud.

Bilder på PA-ljudet:

Länk till sidan

________________________